Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu görmek

Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu görmek

Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, gergin olacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi birr ilişkiniz olabilir.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak doktordan doktora koşturacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalçadan iğne yaptırmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada kalçadan iğne yapmak gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, insan sevindireceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, hep yerinde sayacağına rivayet eder.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak başarısız ve mutsuz olacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına işarettir.

Rüyada kalçada kıl görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalça tutmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, işlerin devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments