Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde çıban görmek

Rüyada gözde çıban görmek

Rüyada gözde çıban görmek işin düzeltileceğine, yeni bir adım atılacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine inanılır.

Rüyada gözde çıban gördüyseniz:

  • Belirsiz konuşmalar veya net olmayan mesajlar ise, suların bulandırılması anlamına gelebilir.

Rüyada gözde çıban görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde çıban görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yüzünde çıban sıkmak rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada kolda çıban görmek hayalkırıklığı duyacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada çıbanın patladığını görmek bereket ve zenginlik olacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına inanılır.

Rüyada çıban çıkmak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalettir.

Rüyada elinde çıban görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada çıban patlatmak çaresiz ve yalnız kalacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments