Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinin kesildiğini görmek

Rüyada kalbinin kesildiğini görmek

Rüyada kalbinin kesildiğini görmek itibarın sarsılacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, karlı işlere gireceğine, çok sayıda borca gireceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbinin kesildiğini gördüyseniz:

  • yanlız kişisellikten vazgeçmelisiniz.

Rüyada kalbinin kesildiğini görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kalbinin hızlı attığını görmek başarılarının azalacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, takdir edilen kişi olacağına delalet eder.

Rüyada kalbin elinde görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbi sıkışmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, huzur ve saadet bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kalbinin çarptığını görmek çok güzel işlere gireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, yeni bir eve taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kalbini görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına yorulur.

Rüyada kalbinden ameliyat olduğunu görmek süzüleceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments