Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kalbini görmek

Rüyada birinin kalbini görmek

Rüyada birinin kalbini görmek kazancın yarı yarıya artacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kalbini gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Rüyada kalbi atmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalbine kurşun yemek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kalbine bıçak saplamak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulur.

Rüyada kalbinden rahatsız olduğunu görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbinden kan geldiğini görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini kalbine koymak öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada kalbin ağrıdığını görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, haksızlığa uğrayacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine yorulur.

Rüyada kalbini kesmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments