Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbi sıkışmak

Rüyada kalbi sıkışmak

Rüyada kalbi sıkışmak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada kalbi sıkışmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler en başta sizi rahatsız etse bile, ilerleyen süreçte ibreyi olumluya çevirebilirsiniz.

Rüyada kalbi sıkışmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Rüyada kalbinin sıkıştığını görmek kazancı arttıracağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kalbin sıkıştığını görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kalbini görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kalbi görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kalbinden ameliyat olmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, haneden birinin ayrılacağına işaret eder.

Rüyada kendi kalbini elinde görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kalbini elinde görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments