Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinin hızlı attığını görmek

Rüyada kalbinin hızlı attığını görmek

Rüyada kalbinin hızlı attığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalbinin hızlı attığını gördüyseniz:

  • Size sunabileceği şeyler olan eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurabilir veya biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada kalbinin hızlı attığını görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına rivayet eder.

Rüyada kalbinin çok hızlı attığını görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına yorulur.

Rüyada kalbin attığını görmek hak yolunu tutacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çalıştığı yerde amir olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbinin attığını görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada atın hızlı koştuğunu görmek zevki sefa içinde olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı koşan at görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hızlı at görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kalbinin çarptığını görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments