Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinin çarptığını görmek

Rüyada kalbinin çarptığını görmek

Rüyada kalbinin çarptığını görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına alamet eder.

Rüyada kalbinin çarptığını gördüyseniz:

  • Duygusal konuları bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada kalbinin çarptığını görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada birini elektrik çarparken görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birine araba çarptığını görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada uçak çarptığını görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otobüs çarptığını görmek güç ve kudret sahibi olacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada arabayla birine çarptığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, onlar için çabalayacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına yorulur.

Rüyada dünyaya göktaşı çarptığını görmek sonradan da çok üzüleceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaya çarptırılmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments