Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinden ameliyat olduğunu görmek

Rüyada kalbinden ameliyat olduğunu görmek

Rüyada kalbinden ameliyat olduğunu görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, ömrünün de uzun olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kalbinden ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kalbinden ameliyat olduğunu görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbinden ameliyat olmak sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kalbi ağrımak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalbini sökmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalbinin çıkarıldığını görmek kafasının rahat olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalbinin çarptığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine alamet eder.

Rüyada birinin kalbini çıkarmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kalbine bıçak saplamak zorlukların baş göstereceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments