Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbini başkasına vermek

Rüyada kalbini başkasına vermek

Rüyada kalbini başkasına vermek endişelerin biteceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, tabiatı kötü olan kişiye, işinde aranan biri haline geleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kalbini başkasına vermek gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz veya sosyal çevreniz hayatınızda sizi destekleyen öğeler.

Rüyada kalbin elinde görmek esenleyeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalet eder.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, parasının ve malının çoğalacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kalbi elinde görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalettir.

Rüyada kalbi kırılmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalbi sökülmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulur.

Rüyada kalbinin delik olduğunu görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kalbi ağrımak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments