Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbini delik görmek

Rüyada kalbini delik görmek

Rüyada kalbini delik görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada kalbini delik gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız istendiği gibi yürümeyebilir.

Rüyada kalbinin delik olduğunu görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbi delik görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına rivayet eder.

Rüyada kalbini delik görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, imkanlarının artacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalettir.

Rüyada insan kalbi görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine yorulur.

Rüyada kalbi çıkarmak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla kalbinden vurulduğunu görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbinden bıçaklandığını görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kalbinin attığını görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments