Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbi elinde görmek

Rüyada kalbi elinde görmek

Rüyada kalbi elinde görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, hak yemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kalbi elinde gördüyseniz:

  • Bir gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Rüyada kalbi eline almak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalet eder.

Rüyada elini kalbine koymak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinin elinde olduğunu görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işarettir.

Rüyada kendi kalbini elinde görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, namının yürüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kalbini eline almak alacaklarını tahsil edeceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kalbi elinde tutmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kalbini eline almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, işlerin hafifleyeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalbini elinde görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments