Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kalbini elinde görmek

Rüyada kendi kalbini elinde görmek

Rüyada kendi kalbini elinde görmek her daim Allah yolunda olacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işarettir.

Rüyada kendi kalbini elinde gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kendi kalbini elinde görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine rivayet eder.

Rüyada kalbi elinde görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada kalbi ele almak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, hastalığının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kalbinin elinde olduğunu görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, edilen duaların tutacağına, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalbini elinde tutmak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kalbini elinde görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kalbi eline almak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada elini kalbine koymak olumlu gelişmeler yaşayacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments