Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kalbini eline almak

Rüyada kendi kalbini eline almak

Rüyada kendi kalbini eline almak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kadim dostlar edineceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine inanılır.

Rüyada kendi kalbini eline almak gördüyseniz:

  • Size mantıklı gelen soruları karşı taraf anlamsız bulabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada kalbin elinde görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kalbini elinde tutmak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına delalettir.

Rüyada kendi kalbini elinde görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada elini kalbine koymak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, rızkının eksileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kalbini eline almak maddi kolaylığa ulaşacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kendi kalbini eline almak çok iyi mevkilere geleceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına tabir olunur.

Rüyada kalbi eline almak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalbi elinde görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments