Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbi elinde tutmak

Rüyada kalbi elinde tutmak

Rüyada kalbi elinde tutmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbi elinde tutmak gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada kalbini elinde tutmak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbi elinde tutmak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada elini kalbine koymak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalbi elinde görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına alamet eder.

Rüyada kalbi eline almak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kalbinin elinde olduğunu görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına işarettir.

Rüyada kalbini eline almak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, yaklaşan güzel günlere yorulmaktadır.

Rüyada kalbini elinde görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments