Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini kalbine koymak

Rüyada elini kalbine koymak

Rüyada elini kalbine koymak sağlığının yerinde kalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada elini kalbine koymak gördüyseniz:

  • Fazla üzerinde durmayın.

Rüyada elini kalbine koymak huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işarettir.

Rüyada kalbi ele almak özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kalbini elinde görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına işarettir.

Rüyada kalbi elinde görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına alamet eder.

Rüyada kalbini elinde tutmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada kalbini elinde görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kalbi eline almak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kalbini eline almak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments