Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbini elinde görmek

Rüyada kalbini elinde görmek

Rüyada kalbini elinde görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada kalbini elinde gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Rüyada kalbi eline almak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına inanılır.

Rüyada kalbini eline almak inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine tabir olunur.

Rüyada kalbin elinde görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada elini kalbine koymak başarılarının çoğalacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada kalbi ele almak yeni bir ilişkiye başlanacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine yorulur.

Rüyada kendi kalbini eline almak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbi elinde görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalbini elinde tutmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments