Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbini eline almak

Rüyada kalbini eline almak

Rüyada kalbini eline almak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, borçlanılacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada kalbini eline almak gördüyseniz:

  • Özgürlük arayışınız artıyor.

Rüyada kalbini elinde tutmak kapalı olan kısmetinin açılacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalbini eline almak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kalbini eline almak her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada kalbi ele almak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbi elinde tutmak sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet eder.

Rüyada kalbinin elinde olduğunu görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, gönül gözünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbin elinde görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, depresyona gireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalbini elinde görmek kazançtan yana kara geçeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, özel muamele göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments