Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinin elinde olduğunu görmek

Rüyada kalbinin elinde olduğunu görmek

Rüyada kalbinin elinde olduğunu görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, evleneceğinize, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, anne babaya müjde verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinin elinde olduğunu gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada kalbi ele almak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına alamet eder.

Rüyada kalbini elinde tutmak hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kalbini eline almak yeni yerler göreceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kendi kalbini elinde görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada kalbin elinde görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbi elinde tutmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbinin elinde olduğunu görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada kalbi elinde görmek onu hayallerine kavuşturacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments