Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalacak yer bulamamak

Rüyada kalacak yer bulamamak

Rüyada kalacak yer bulamamak eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret eder.

Rüyada kalacak yer bulamamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, imajınız veya kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışık olabilir.

Rüyada kalacak yer bulamamak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işaret eder.

Rüyada kalacak yer aramak layık olduklarına sahip olacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalaşnikof silah görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına yorulur.

Rüyada trenin altında kalan birini görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, başarıları ile konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalamamak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gebe kalamamak ailesindeki huzurun bozulacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına delalet eder.

Rüyada hamile kalamadığını görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments