Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kalacağını görmek

Rüyada hamile kalacağını görmek

Rüyada hamile kalacağını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalacağını gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz sıkıntıya girmeniz mümkün.

Rüyada hamile kalacağını duymak uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, dininden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada hamile kalamamak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalacağını görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalamadığını görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bolluk ve bereket göreceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kalan birini görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada arabanın altında kalan birini görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına işarettir.

Rüyada gebe kalamamak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments