Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstadın elini öpmek

Rüyada üstadın elini öpmek

Rüyada üstadın elini öpmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada üstadın elini öpmek gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada üstadın elini öpmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada üstadı görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, hayırlı bir karar verileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulur.

Rüyada üstad bediüzzamanı görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstadımızı görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kırgınlık yaşanacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstad görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada ölü kimsenin elini öpmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir devlet büyüğünün elini öpmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada valinin elini öpmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments