Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babaannenin elini öpmek

Rüyada babaannenin elini öpmek

Rüyada babaannenin elini öpmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babaannenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız veya vakit geçirdiğiniz bir kişinin size yardımı dokunabilir.

Rüyada ölmüş babaannenin elini öpmek işlerin bozulacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada babaannenin elini öpmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen babaannenin elini öpmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada babaanne elini öpmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet eder.

Rüyada babaanne öpmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babaannesini öpmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babaanneyi öpmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada babaanneyi öpmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments