Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş akrabanın elini öpmek

Rüyada ölmüş akrabanın elini öpmek

Rüyada ölmüş akrabanın elini öpmek kolay yollardan kazanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, çok büyük zararlar edileceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, alim ve bilge insan olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş akrabanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor.

Rüyada akrabanın elini öpmek mutluluktan havalara uçacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş akrabaların elini öpmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen akrabanın elini öpmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabaların elini öpmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş akrabanın elini öpmek dertlerin uzaklaştırılacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabalarının elini öpmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada akraba eli öpmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yetim sevindireceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş bir akrabanın elini öpmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments