Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalığın elini öpmek

Rüyada kalabalığın elini öpmek

Rüyada kalabalığın elini öpmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, sevdiği insanların olacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine inanılır.

Rüyada kalabalığın elini öpmek gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Rüyada kalabalıkta el öpmek rızkın genişleyeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalığın elini öpmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, birçok engelin aşılacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret eder.

Rüyada eski kaynananın elini öpmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Rüyada hastanın elini öpmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş dedesinin elini öpmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada el öpmek istemek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada sağ eli öpmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeyhin elini öpmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments