Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla balık tutmak

Rüyada arkadaşlarla balık tutmak

Rüyada arkadaşlarla balık tutmak zorlukların bu sayede aşılacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşlarla balık tutmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için birkaç basamak yükselebilirsiniz.

Rüyada arkadaşlarla balık tutmak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşınla balık tutmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına işarettir.

Rüyada arkadaşla balık tutmak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, istediği gibi yaşayacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet eder.

Rüyada balığı eliyle tutmak kolay yollardan kazanacağına, çok büyük bir acı duyacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına inanılır.

Rüyada elinde balık tutmak çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada yavru balık tutmak geleceğin güzelliklerle dolacağına, çok önemli noktalara geleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada duru suda balık tutmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kayıkla balık tutmak yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, eskileri yâd edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments