Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalık durak görmek

Rüyada kalabalık durak görmek

Rüyada kalabalık durak görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, işte de mutlu olunacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık durak gördüyseniz:

  • Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada kalabalık durak görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada durakta oturmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına işaret eder.

Rüyada durakta beklediğini görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanlış durakta inmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yanlış yollardan döneceğine işaret eder.

Rüyada durakta beklemek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet eder.

Rüyada dolmuş durağı görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada son durak görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tren durağı görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments