Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada son durak görmek

Rüyada son durak görmek

Rüyada son durak görmek uzun ve hayırlı bir ömre, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada son durak gördüyseniz:

  • Rutine giren aktiviteler hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada son durak görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada taksi durağı görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada durakta bekleyen insanlar görmek esenlik içinde olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine inanılır.

Rüyada durakta beklemek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada otobüs durağı görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada kalabalık durak görmek çirkin bir iş yapmaya, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada durakta beklediğini görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine rivayet eder.

Rüyada metro durağı görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments