Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durakta beklediğini görmek

Rüyada durakta beklediğini görmek

Rüyada durakta beklediğini görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, moralinin bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada durakta beklediğini gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için seçtiği değil kendi seçtiğiniz hayallerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada durakta beklemek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada durakta beklediğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada durakta araba beklemek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada son durak görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada durakta inmek yeni duygular tadacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tren durağı görmek yetki sahibi olacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, şansın önünün kesileceğine yorulur.

Rüyada durakta bekleyen insanlar görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada metro durağı görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments