Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durakta oturmak

Rüyada durakta oturmak

Rüyada durakta oturmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, rızkının bollaşacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada durakta oturmak gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Rüyada durakta oturmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kalbini kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada tren durağı görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada durakta görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada durakta araba beklemek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalık durak görmek sıkıntıların sona ereceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada durakta beklediğini görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada otobüs durağı görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada durak görmek verdiği emeklerin heba olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments