Rüyada el öpmek istemek

Rüyada el öpmek istemek torunlarına dahi yeteceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada el öpmek istemek gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Rüyada el öpmek istemek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini öpmek istemek kısmetlerinin çoğalacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada ölülerin elini öpmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ölümcül hastalıklara işaret, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi elini öpmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, ortaklıkların bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin elini öpmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet eder.

Rüyada hacı eli öpmek tüm düzenin alt üst olacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, koyu muhabbette kalacağına delalettir.

Rüyada hızır ın elini öpmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top