Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ eli öpmek

Rüyada sağ eli öpmek

Rüyada sağ eli öpmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, kazancının artacağına, yorulur.

Rüyada sağ eli öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada sağ eli öpmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ el öpmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ elini kınalı görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, içinin de rahat edeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sağ el baş parmak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine delalettir.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ eline yüzük takmak soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada sağ eli kesmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada sağ elinde alyans görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments