Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeyhin elini öpmek

Rüyada şeyhin elini öpmek

Rüyada şeyhin elini öpmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada şeyhin elini öpmek gördüyseniz:

  • Planlarda oluşacak kaçınılmaz değişikliklerle ilgili katkılarınız akraba veya arkadaşlarınızın sizi takdir etmesine neden olabilir.

Rüyada şeyhinin elini öpmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada şeyhin elini öpmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeyh elini öpmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyhin elini öpmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Rüyada şeyh eli öpmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına delalettir.

Rüyada şeyhini öpmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada şeyhin elini tutmak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments