Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakanı yaptığını görmek

Rüyada kakanı yaptığını görmek

Rüyada kakanı yaptığını görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, korkularından kurtulacağına, rahat nefes alınacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kakanı yaptığını gördüyseniz:

  • Herkesin taleplerini yerine getirmek yerine, doğru önerilere kulak verin.

Rüyada beyaz kaka görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kaka yediğini görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalettir.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kakasını yaparken görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, istediği makama geleceğine inanılır.

Rüyada tuvalette kaka yaptığını görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, işlerinin günden güne açılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına delalettir.

Rüyada insan kaka görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, sıkıntılarının geçeceğine işarettir.

Rüyada oğlunun kaka yaptığını görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kaka yediğini görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments