Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun kaka yaptığını görmek

Rüyada oğlunun kaka yaptığını görmek

Rüyada oğlunun kaka yaptığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, bir bebek sahibi olunacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada oğlunun kakasını görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına yorulur.

Rüyada oğlunun kaka yaptığını görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada ağızdan kaka çıkarmak alkış alacağına ve itibar göreceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işarettir.

Rüyada bir insanın kaka yaptığını görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek kakası görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına yorulur.

Rüyada kocasının kakasını görmek onun her zaman başında olacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, masraflarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka atmak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada toplum içinde kaka yapmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments