Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kaka yediğini görmek

Rüyada başkasının kaka yediğini görmek

Rüyada başkasının kaka yediğini görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kalp kırıklığı olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, başka alanlara yöneleceğine delalettir.

Rüyada başkasının kaka yediğini gördüyseniz:

  • Taşınmak, yaşadığınız yeri güzelleştirmek veya kendinizde yapacağınız değişiklikler maddi hedeflerinize ulaşmanıza da yardım edebilir.

Rüyada başkasının kaka yediğini görmek hasta ve üzgün olacağına, yeniden can bulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaka yediğini görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sıhhat ve moral bulacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına yorulur.

Rüyada birinin kaka yediğini görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin kakasını yediğini görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek kakasını yaptığını görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalete kaka yapmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına tabir olunur.

Rüyada kaka tahlili yaptırmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada kaka çıkarmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments