Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kakasını yaparken görmek

Rüyada kendi kakasını yaparken görmek

Rüyada kendi kakasını yaparken görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hastalığının düzeleceğine, daha zengin hale geleceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, işten yana şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kakasını yaparken gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir.

Rüyada başkasının kaka yediğini görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu kaka yaparken görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun kakasını görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kaka tahlili yaptırmak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının kaka yaptığını görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evine kaka yapmak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yolunun açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından kaka çıktığını görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada çiş kaka yapmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments