Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette kaka yaptığını görmek

Rüyada tuvalette kaka yaptığını görmek

Rüyada tuvalette kaka yaptığını görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, geçiminin zorlaşacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, kara kara düşünür olacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Rüyada tuvaletin içinde kaka görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette kaka temizlemek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalet deliğinde kaka görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulur.

Rüyada tuvalette kaka yapan birini görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kaka ve tuvalet görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette kaka yaptığını görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete kaka temizlemek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete kakasını yaptığını görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments