Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kaka görmek

Rüyada beyaz kaka görmek

Rüyada beyaz kaka görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, ferahlayacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kaka gördüyseniz:

  • Denemeden anlayamazsınız.

Rüyada beyaz kaka yapmak umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada beyaz kaka görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kaka yaptığını görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada fil kakası görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kakası görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada bebeğin kakasını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kakasını temizlemek kısmet bolluğu yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, ilişkiye huzurun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete kaka yaptığını görmek çok güzel adımlar atılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments