Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka yediğini görmek

Rüyada kaka yediğini görmek

Rüyada kaka yediğini görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kaka yediğini gördüyseniz:

  • Duygularınız, başarmak istediğiniz şeyleri engelleyebilir.

Rüyada birinin kaka yediğini görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işarettir.

Rüyada bebeğin kakasını yediğini görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kaka yediğini görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaka yediğini görmek mesleğindeki başarısının artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ona emek vereceğine işarettir.

Rüyada halıya kaka yapmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Rüyada kendi kakasını yaparken görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, işlerinin ağırlaşacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kakasını görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kaka kurdu görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments