Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerim saklamak

Rüyada kuranı kerim saklamak

Rüyada kuranı kerim saklamak şöhret ve hayır getireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, evlenme yolunda adım atacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerim saklamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, aile veya meslektaşlarınızla verimli zamanlar geçirebilirsiniz.

Rüyada kuranı kerim saklamak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran saklamak oldukça uzun bir yolculuğa, acı veren kazalara, aydınlık bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kuranı kerim yırtık görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerim kaybetmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık kuranı kerim görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, rahat şekilde geçineceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük kuranı kerim görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi yıkamak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, nimetin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerimden ayet okumak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments