Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka kokusu görmek

Rüyada kaka kokusu görmek

Rüyada kaka kokusu görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada kaka kokusu gördüyseniz:

  • Düşünce tarzınız bir yapı, bir plan içinde olsun.

Rüyada kaka kokusu görmek umutların biteceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kaka kokusu duymak yeni ev eşyaları alınacağına, iş güç sahibi olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kokulu kaka yapmak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, hikmet sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sabun kokusu duymak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir koku duymak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine işaret eder.

Rüyada lağım kokusu duymak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına alamet eder.

Rüyada portakal kokusu almak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments