Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokulu kaka yapmak

Rüyada kokulu kaka yapmak

Rüyada kokulu kaka yapmak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada kokulu kaka yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada kokulu kaka yapmak adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kaka kokusu duymak çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok mutlu olunacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kaka kokusu görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada herkesin içinde kaka yapmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evine kaka yapmak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küvete kaka yapmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, mali krize gireceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada camiye kaka yapmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına işarettir.

Rüyada yatakta kaka yapmak koyu sohbetler edeceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments