Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal kokusu almak

Rüyada portakal kokusu almak

Rüyada portakal kokusu almak çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kalbini kıracağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada portakal kokusu almak gördüyseniz:

  • Yolculuk yapmanız ya da yolculuk özlemleri duymanız olasıdır.

Rüyada portakal kokusu almak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kazancının epey düşeceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koku sıkmak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada güzel koku hissetmek zaman bulmakta zorlanacağına, sıkıntılarını atacağına, âlim kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek kokusu duymak tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kokulu üzüm görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parfüm kokusu almak ortak edineceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sirke kokusu duymak hasretin ve özlemin biteceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada bebek kokusu duymak parasal durumun düzeltileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments