Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet kokusu duymak

Rüyada tuvalet kokusu duymak

Rüyada tuvalet kokusu duymak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet kokusu duymak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamızda fayda var.

Rüyada tuvalet kokusu duymak maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret eder.

Rüyada tuvalet kokusu görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Rüyada idrar kokusu duymak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada gül kokusu duymak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, malların çoğalacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin kokusunu duymak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Rüyada koku duymak emeklerinin yarıda kalacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün kokusunu duymak yüklü miktarda para kazanacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada leş kokusu duymak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments