Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulup saklamak

Rüyada altın bulup saklamak

Rüyada altın bulup saklamak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına delalet eder.

Rüyada altın bulup saklamak gördüyseniz:

  • Mevcut çabalarınızın sonuçlarını almak üzeresiniz.

Rüyada altın bulup saklamak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalet eder.

Rüyada para bulup saklamak kişinin her işi severek yapacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, yıpranacağına, strese gireceğine alamet eder.

Rüyada altın bulup bozdurmak bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada altın bulup satmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bulup geri vermek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada altın bilezik bulup takmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada altın yüzük bulup takmak yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada altın bulup sahibine vermek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments