Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi sütyen görmek

Rüyada kahverengi sütyen görmek

Rüyada kahverengi sütyen görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kazançlı işler yapacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada kahverengi sütyen gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada kahverengi sütyen görmek tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet eder.

Rüyada temiz sütyen görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, özgüveninde artış yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sütyen taktığını görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, her zaman çok üzgün olacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada sütyen külot görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına işaret eder.

Rüyada sütyen değiştirmek tövbelerinin kabul olacağına, başarılarının çoğalacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sütyen takmak rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine inanılır.

Rüyada siyah sütyen almak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni sütyen görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments