Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sütyen almak

Rüyada siyah sütyen almak

Rüyada siyah sütyen almak çok hayırlı insan olunacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah sütyen almak gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada siyah sütyen giymek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada siyah sütyen almak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada siyah sütyen görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine sütyen vermek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada sütyen aldığını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada sütyenini çıkarmak yeni bir haneye sahip olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına delalettir.

Rüyada sütyen giydirmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada gri sütyen görmek makamını kaybedeceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments