Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşından tokat yemek

Rüyada arkadaşından tokat yemek

Rüyada arkadaşından tokat yemek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşından tokat yemek gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Rüyada arkadaşından tokat yemek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına tokat atmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşa tokat atmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada müdürden tokat yemek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işaret eder.

Rüyada komutandan tokat yemek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekten tokat yemek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızdan tokat yemek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments