Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten tokat yemek

Rüyada bir erkekten tokat yemek

Rüyada bir erkekten tokat yemek parasız ve ekmeksiz kalacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, şansının ve bahtının açılacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok güzel günler göreceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada bir erkekten tokat yemek gördüyseniz:

  • Acele kararlardan kaçının.

Rüyada bir erkekten tokat yemek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkekten tokat yemek duyguların karşılık bulacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada erkeğe tokat atmak Allah katında günahlarının affolacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet eder.

Rüyada erkek kardeşine tokat atmak üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisten tokat yemek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments