Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürden tokat yemek

Rüyada müdürden tokat yemek

Rüyada müdürden tokat yemek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada müdürden tokat yemek gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada müdürden tokat yemek fakirlik yaşayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada müdüründen tokat yemek borçlarının biteceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, deneyim kazanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş anneden tokat yemek destek için ailesiyle de konuşacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada öğretmenden tokat yemek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kişiden tokat yemek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden tokat yemek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulur.

Rüyada erkekten tokat yemek beklentilerine ulaşacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına delalettir.

Rüyada ölü insandan tokat yemek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments